Топ 20 најлоши продолженија на познати филмови

Топ 20 најлоши продолженија на познати филмови
15.04.18   14:41

Прочитано : 356

Print This Article
loading...

Честопати, филм кој остварил голем успех кога е во прашање гледаноста, има и свое продолжение кое, според критичарите, но и реакциите на публиката, е вистинско промашување.

loading...
  Категории:
view more articles

Актуелно