Стојанче Ангелов: Ме повикаа во полиција, но не отидов, ако решиле да ме апсат, нека се помачат малку

Стојанче Ангелов: Ме повикаа во полиција, но не отидов, ако решиле да ме апсат, нека се помачат малку
25.04.16   14:13

Прочитано : 1,175

Print This Article

Фејсбук статус на Стојанче Ангелов:

stojance angelov

ОБИД ЗА МОЕ АПСЕЊЕ ИЛИ НЕ???

По некоја случајност и јас бев повикан денес во 12.00 да се јавам во ПС Беко со образложение дека има некаква поплака против мене. Не сакам да верувам дека и мене ми го подготвуваат истото сценарио како на проф. д-р. Здравко Савески од Левица но за секој случај не отидов. Ако веќе решиле да ме апсат, нека се помачат малку.

Грујо!!! Џабе ти е се. Еден ќе уапсиш, десет нови ќе дојдат. Како и да е, како и да правиш, готов си. Затоа вечерва, и да врне и да вее и бура да коси, сите на протест, масовно!!!

(Во 14.30 ќе одржам прес конференција пред Споменикот на бранителите во Жена Парк).

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести