СДСМ објави видео и за Никола Тодоров: Човекот кој убива под заштита на криминалот

СДСМ објави видео и за Никола Тодоров: Човекот кој убива под заштита на криминалот

По видеата за Груевски и за Димовски на својата Фејсбук страница, СДСМ објави видео спот и за Никола Тодоров, кој е носител на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во 2-та изборна единица.

Видеото на СДСМ е објавено со пораката „Никола Тодоров, носител на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 2. Човекот кој убива под заштита на криминалот. Зошто нема да гласате за него“.