СДСМ објави видео и за Илија Димовски: Бранител на криминалот во Собрание и преку пропагандата

СДСМ објави видео и за Илија Димовски: Бранител на криминалот во Собрание и преку пропагандата

По видеото за Груевски, на својата Фејсбук страница, СДСМ објави видео спот и за Илија Димовски, кој е носител на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во 3-та изборна единица.

Видеото на СДСМ е објавено со пораката „Илија Димовски, носител на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 3. Тој вредно го бранеше криминалот во Собранието и преку пропагандата. Зошто нема да гласате за него?“