Пронајдени четири тела од урнатиот авион, меѓу нив и познат странски бизнисмен

Пронајдени четири тела од урнатиот авион, меѓу нив и познат странски бизнисмен
6.09.16   22:12

Прочитано : 6,796

Print This Article

Истражителите вечерва известија дека пронашле четири тела од урнатиот авион кај велешко Кожле – Ветерско, меѓу нив и познат странски бизнисмен, дознава Плусинфо, неофицијално.

97854895983434

Четирите пронајдени тела од вкупно шест вечерва ќе бидат однесени на Институтот за судска медицина во Скопје. Станува збор за четворица италијански државјани и двајца од Косово.

Една амбасада од земја, членка на ЕУ во Скопје веќе стапила во контакт со МВР и ги информирала дека ќе биде неопходна и ДНК анализа за да се утврди идентитетот на загинатите.

  Категории: