Опозицијата во изборите била под ПИМ мерки!

Опозицијата во изборите била под ПИМ мерки!
17.02.17   12:38

Прочитано : 5,608

Print This Article
Кредибилен извор ни „свирна“ дека сите носители на изборните листи на СДСМ биле за време на кампањата под ПИМ мерки!
neno-02
Супер скандал, ама во ИДИОТИЗМОТ наш, тоа изгледа нормално.

Така фамилијата ни дава на знаење дека – сака нѐ слуша незаконски, сака нѐ демне „согласно законот“ – со параф од сваровски злосторници со натнати тоги.

текстот во целост прочитајте го во последниот број на неделникот Фокус.

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o