Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Липково кај Отља

Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Липково кај Отља
12.01.18   19:52

Прочитано : 97

Print This Article
loading...

Сообраќајот на регионалниот патен правец Куманово-Липково на мостот кај Отља е нормализиран, известија од АМСМ.

Во прекин беше сообраќајот на овој патен правец поради сообраќајка.

loading...
  Категории: