Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев, гласаше на референдумот

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев, гласаше на референдумот

Пратеникот и координатор на една од пратеничките групи на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев, гласаше на референдумот.

Тој утрово во 7 часот бил меѓу првите што го искористил правото на глас во своето гласачко место, велат очевидци.

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на прес конференција истакна дека ставот на партијата е секој сам да одлучи што ќе прави на референдумот.

Дополнето:

ФОТО: Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова, гласаше на референдумот

На референдумот гласаше и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев