Излезе постхумната песна на Влатко Илиевски (ВИДЕО)

Излезе постхумната песна на Влатко Илиевски (ВИДЕО)
Vlatko-Ilievski

Колекцијата песни на Влатко Илиевски побогата за уште една, односно постхумното дело насловено како „До крајот“.

Видео записот е снимен од „Фабрика продукција“, кои вчера го објавија на нивниот профил на Фејсбук.

„Премиерно! Последната соработка со Влатко Илиевски. Почивај во мир друже.“ – стои во објавата.

Имено, Влатко Илиевски беше пронајден мртов во својот автомобил пред една недела.

Погледнете: