Иванов за БГнес: Договорот го направија без мене нека го довршат без мене

Иванов за БГнес: Договорот го направија без мене нека го довршат без мене
14.06.18   21:09

Прочитано : 2,879

Print This Article
loading...

 

-Не подлегнувајте под шпекулации. Не сум избркал никого. Имав средба кога за прв пат ми беше донесе документ со кој не бев запознаен. Немав што да им кажам. Не сум бил вклучен во неговото донесување и зошто да го легализаирам. Како го создале и  донеле без мое учество. Нека го завршат без мое учество – изјави Иванов за БГНЕС.  Изјавата во целост погледнете ја во видеото.

Прекрасен одговор Претседателе! Од збор до збор!

Posted by Robert Mileski on Четврток, 14 јуни 2018

loading...
  Категории: