back to homepage

Играј Legends of Honor

Играј Legends of Honor

„Legends of Honor“ е нова MMO стратегиска игра од „Goodgame Studios“.

Истражувај ја светската мапа со твојот херој и искуси акција низ битки. Изгради своја замок и регрутирај моќна војска. Здружи ги силите со други играчи во Алијанса и освои го светот на „Legends of Honor“.

Играј бесплатно на Либертас.

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o