back to homepage

Играј Goodgame Big Farm

Играј Goodgame Big Farm

Чичко Џорџ ти ја остави неговата фарма, но за жал, таа е во прилично лоша состојба.

Користејќи бизнис вештини и помош од твоите соседи, семејството и пријателите можете повторно да ја претворите во убава и просперитетна фарма. Посади ги вистинските растенија, одгледувај ги, грижи се за твоите животни и грижи се твоите работници да бидат среќни – ова вистинскиот рецепт како твојата фарма да расте успешно.

Играј бесплатно на Либертас.

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o