Граната од Прва светска војна пронајдена на патот Битола – Прилеп

Граната од Прва светска војна пронајдена на патот Битола – Прилеп
21.11.16   16:29

Прочитано : 175

Print This Article

Артилериска граната, 155 милиметри, од Прва Светска Војна е пронајдена вчера на патот Битола – Прилеп, соопшти полицијата.

114241346

Гранатата е пронајдена 12:30 часот и е безбедно подигната од страна на пиротехничар.

 

  Категории:
view more articles

Актуелно