ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: Тргна Антифашистичкиот марш на Шарената револуција

ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: Тргна Антифашистичкиот марш на Шарената револуција

Пред малку од пред СЈО тргна денешниот Антифашистичкиот марш на Шарената револуција.

И денеска во 18 часот пред СЈО започнаа да се собираат граѓани за новиот протест на Шарената револуција, денеска во знакот на антифашистичката борба. Пред СЈО се слушаше песната „Во борба“.

Фото – Твитер