ГАЛЕРИЈА: Тетово излезе на масовен протест како дел од Шарената револуција

ГАЛЕРИЈА: Тетово излезе на масовен протест како дел од Шарената револуција

Денеска и Тетово за прв пат излезе на масовен протест како дел од Шарената револуција, која започна по одлуката на Иванов за помилување на политичари.

Фото – Фејсбук/Твитер