ГАЛЕРИЈА: Одлични пародии на познати песни

ГАЛЕРИЈА: Одлични пародии на познати песни
19.03.17   12:56

Прочитано : 339

Print This Article

Уметникот Хугликур Дагсон црта пародии инспирирани од текстовите и насловите на популарни песни, но и суптилно политички ангажирани:

songs1 songs2 songs3 songs4 songs5 songs6 songs7 songs8 songs9 songs10 songs11 songs12 songs13 songs14 songs15

 

 

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o

  Категории: