ГАЛЕРИЈА: Одлични илустрации на ѓаволот и пеколот од 15-тиот век

ГАЛЕРИЈА: Одлични илустрации на ѓаволот и пеколот од 15-тиот век
20.03.17   23:01

Прочитано : 444

Print This Article

Livre de la Vigne Nostre Seigneur француска книга објавена околу 1450-70 содржи исклучително богата и естетизирана религиозна и симболична иконографија.

004snomed_465_616_int 005snomed_465_545_int 06snomed_465_522_int 007snomed_465_757_int 07snomed_465_499_int 08snomed_465_451_int 09snomed_465_555_int 11snomed_465_454_int 12snomed_465_344_int 13snomed_465_379_int 14snomed_465_375_int 15snomed_465_521_int 19snomed_465_359_int 21snomed_465_341_int 23snomed_465_335_int 24snomed_465_701_int 25snomed_465_337_int 26snomed_465_410_int 030snomed_465_700_int 033snomed_465_702_int

loading...

98548904543

17 фотографии кои докажуваат дека мачките се неодоливи кретени

на кои не можете да им се налутите

15271446_10154467469488387_2071062741_o

  Категории: