ГАЛЕРИЈА: Масовен протест против помилувањата во Гостивар

ГАЛЕРИЈА: Масовен протест против помилувањата во Гостивар
21.04.16   18:19

Прочитано : 957

Print This Article

Во Гостивар започна масовен граѓански протест против помилувањата на Иванов, како и  против закажаните избори за 5 јуни без исполнети услови да бидат фер и демократски.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести