ГАЛЕРИЈА: Камиони „претворени“ во уметнички дела

ГАЛЕРИЈА: Камиони „претворени“ во уметнички дела
16.03.16   15:40

Прочитано : 659

Print This Article

Група уметници од Шпанија во рамки на проекстот Truck art project „претворија“ 100 камиони во уметнички дела. Погледнете дел од нив:

truck_okuda_san_miguel truck_daniel_munoz2 truck_marina_vargas2 truck_suso33 truck_suso33_2

truck_javier_calleja2 truck_okuda_san_miguel2

  Категории: