ГАЛЕРИЈА: Илјадници луѓе дојдоа пред СЈО на новиот протест од Шарената револуција

ГАЛЕРИЈА: Илјадници луѓе дојдоа пред СЈО на новиот протест од Шарената револуција
25.04.16   18:54

Прочитано : 1,093

Print This Article

И вечерва продолжуваат протестите иницирани од аболицијата за повеќе политичари од страна на претседателот Иванов.

Протестот во Скопје започна во 18 часот од пред СЈО, каде се собираат илјадници граѓани, денеска со дополнителен поттик, повикувањето на информативен разговор на учесници во протестите и нивно апсење, како што е примерот со Здравко Савески од Левица.

Cg5wbw3XEAAceR1[1] Cg5wgfpWMAAgeWl[1] Cg5waExWgAE-KqV[1]

Cg5wIwyWYAAR8lj[1]

Cg5v_NaUkAAReU7[1]

 

  Категории:
view more articles

Актуелно