ФОТО: Тропска луксузна вила во Кенија за 3,25 милиони долари

ФОТО: Тропска луксузна вила во Кенија за 3,25 милиони долари
15.04.18   14:40

Прочитано : 470

Print This Article
loading...
Ако сакате да побегнете од градската бучава, оваа прекрасна вила во Кенија може да биде ваша за само 3,25 милиони долари.
loading...
  Категории:
view more articles

Актуелно