ФОТО: Демонстрантите со десет прашања за секој полицаец пред Собранието

ФОТО: Демонстрантите со десет прашања за секој полицаец пред Собранието
19.04.16   19:31

Прочитано : 3,019

Print This Article

Демонстрантите пристигнуваат пред Собранието на Република Македонија. На полицајците кои се распоредени пред зградата на Собаранието им делат листови на кои се испишани десет прашања до нив. Листовите ги оставаат пред секој полицаец.

dese (1)

извор: Фокус

  Категории: