„Ексклузив“ ја праша македонската естрада да кажат зборови кои завршуваат на „…ЧКА“ (ВИДЕО)

„Ексклузив“ ја праша македонската естрада да кажат зборови кои завршуваат на „…ЧКА“ (ВИДЕО)
11.10.18   12:43

Прочитано : 674

Print This Article
loading...

Корпичка, мачка, печка, птичка и …. Веројатно има уште многу, но македонската естрада очигледно не можеше да се сети на повеќе.

Екипата на „Ексклузив“ додека присустуваше на фестивалот „Макфест“ ги праша учесниците да ни кажат барем три зборови кои завршуваат на буквите „чка“.

Погледнете што одговорија:

loading...
  Категории: