Авторката на Хари Потер била на работ на сиромаштија и размислувала за самоубиство…

Авторката на Хари Потер била на работ на сиромаштија и размислувала за самоубиство…
15.04.18   14:42

Прочитано : 434

Print This Article
loading...

Авторката на Хари Потер, Џоан Рулинг имала толку тежок живот што мислела на самоубиство кога имале 30 години.

Имено, пред да го оживее волшебникот „Хари Потер“ и да заработи милиони, Џоан и нејзината ќерка живееле на работ на сиромаштија.
По разводот, таа се соочила со депресија и живеела од социјална помош.

По несреќата во животот, нашла сила да продолжи со својот живот. Таа почнала да пишува и така го пронашла својот пат.

loading...
  Категории:
view more articles

Актуелно