„Анима Мунди“ ве повикува на улица Македонија да вдомите куче или маче

„Анима Мунди“ ве повикува на улица Македонија да вдомите куче или маче

Секој кој сака да го прошири своето семејство со четроножен пријател член, го очекуваме денеска и утре на улицата Македонија, кај спомен куќата на Мајка Тереза, повикува „Анима Мунди“.

kuce1

Секое вдомено кутре/маче ќе добие извод и ваучер за 70% попуст за негова стерилизација/кастрација во иднина, кој ќе важи за секаков вид оперативни зафати за вдоменото животно.

Настанот е овозможен со програмата Civica Mobilitas и поддржан од Општина Центар.