Анима Мунди: Познат струмички доктор врзал за својот автомобил мало кутре и го влечел додека не починало

Анима Мунди: Познат струмички доктор врзал за својот автомобил мало кутре и го влечел додека не починало
27.11.17   15:22

Прочитано : 842

Print This Article

Соопштение на Анима Мунди:

Познат струмички доктор, за кои локални жители не информираат дека бил непресметан и во минатото, врзал за својот автомобил мало кутре и го влечел додека возилото било во движење.

Сведочат дека кучето било влечено до изнемоштување и умрело задавено. Анима Мунди, кои најавија кривична пријава против сторителот.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести