„30 работи кои не сте ги знаеле“ за Наим од „Преспав“ (ВИДЕО)

„30 работи кои не сте ги знаеле“ за Наим од „Преспав“ (ВИДЕО)
11.10.18   12:43

Прочитано : 489

Print This Article
loading...

Познат актер од тетовскиот театар со интернационален успех.

Пошироката македонска публика го запозна по улогата Наим од серијата „Преспав“. Актерот Адријан Азири застана пред камерата на „Ексклузив“ да открие повеќе работи за себе.

Ова е рубриката „Работи кои не сте ги знаеле“ со Адријан Азири:

loading...
  Категории: